Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Logo

Recent heeft DHL een volledig geautomatiseerd distributiecentrum geopend op Schiphol. Zij hebben voor de Compactdeur gekozen voor alle laaddokken. In andere laadstations van HDL hebben zij roldeuren gebruikt, die slecht geisoleerd en lawaaierig bleken te zijn. De Compact deur heeft bewezen een beter keuze te zijn. Niet alleen vouwt het deurblad zich op boven de opening zoals een roldeur, maar het biedt ook de soortgelijke specificatie van een overhead deur. Ondanks de beperkte bovenruimte is er voldoende plek voor de verlichting en elektrische installaties. De deuren zijn zelfdragend door de zijrails en de soepele en stille beweging van de panelen kost weinig energie, wat een lange levensduur garandeert en lage onderhoudskosten geeft. De deurpanelen zijn in dezelfde kleur gespoten als de kleur van de laaddokken.

Combi

Dankzij de Combi Compact vouwdeur kunt u optimaal profiteren van de natuurlijke lichtinval. Deze Compactdeuren kunnen van volglaspanelen worden voorzien. Dat betekent dat de sandwichpanelen en volglaspanelen naar keuze kunnen worden gecombineerd. Deze volglaspanelen worden ook wel Full vision panelen genoemd. De panelen hebben meer glasoppervlak in de Combi vouwdeur waardoor er automatisch ook meer licht naar binnen valt en er optimaal zicht is naar binnen en buiten.

Full vision panelen bestaan uit aluminium kokerprofielen met verticale middenstijlen en een vulling naar keuze. De vullingen worden aan de binnenzijde met witte kunststoflijsten en rubbers in de profielen geklemd.

Een Full vision paneel is geschikt voor verschillende typen vullingen, buiten de doorzichtige kunststofvulling zoals acrylaat en polycarbonaat, kunnen de panelen ook voorzien worden van hardglas, gaas of gesloten sandwichvullingen. Optioneel is het tevens mogelijk de panelen in de Combi Compact vouwdeur zonder vullingen te leveren. 

Bekijken


Combi
Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: