Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Logo

Rolflex levert wereldwijd de Compact vouwdeur. Ook diverse brandweerkazerne in Europa en daarbuiten hebben hiervoor gekozen vanwege de betrouwbaarheid en de lage onderhoudskosten.

De Compact vouwdeur is in diverse uitvoeringen geleverd, bijvoorbeeld aan het project Caserne Jacques Vion zijn er Compact vouwdeuren met een volglaspaneel geleverd. Dit is de zogenaamde Combi uitvoering. Aan het project Tuas Fire Station zijn volledig gesloten vouwdeuren geleverd, de basisdeur, in de kleur RAL9002. In combinatie met de rode kleur van het architectonische gebouw geeft dit een mooi contrast.

Aan het project Fire Brigade Somerset zijn Compact vouwdeuren geleverd met vensters, de vouwdeuren zijn uitgevoerd in de standaard kleur rood, RAL 3002.

Een variatie aan uitvoeringen laat zien hoe breed de Compact vouwdeur inzetbaar is. Ook voor uw brandweerkazerne is er een geschikte uitvoering verkrijgbaar.

Basis

Een bedrijfsdeur is in eerste instantie bedoeld om uw bedrijfsruimte te beschermen tegen onbevoegden en weersinvloeden. De dagelijkse bedrijfsactiviteiten en goederenstromen worden daarbij zo min mogelijk gehinderd. Er zijn veel verschillende soorten bedrijfsdeuren, zoals overheaddeuren en roldeuren. Wij hebben het keuzeproces eenvoudig gemaakt voor u door de ontwikkeling van de Compact deur. Met de ontwikkeling van de Compact deur hebben wij de voordelen van verschillende type bedrijfsdeuren in één deur samengebracht

De Compact deur is een vouwdeur met eigenschappen van een roldeur en de uitstraling van een overheaddeur.  De Compact vouwdeur is leverbaar in verschillende uitvoeringen, u kunt zelf uw deur samenstellen.

De basisdeur is opgebouwd uit geïsoleerde sandwichpanelen. Deze panelen bestaan uit een CFK-vrije polystyreen vulling die is verlijmd met aluminium stucco plaat. De toepassing van aluminium U-profielen aan de boven en onderzijde zorgen voor extra stabiliteit.

Bekijken


Basis

Vensters

De Compact vouwdeur met vensters zorgt voor zicht naar buiten en daglicht in het gebouw. De vensters worden in het sandwichpaneel geplaatst en bestaan uit dubbelwandig acrylaat met een omranding van zwart kunststof. De ramen zijn verkrijgbaar in twee varianten: rechthoekig en ovaal. Per strekkende meter paneel kan er één venster worden geplaatst.

Een belangrijk voordeel van vensters is dat deze ook na montage van de Compact vouwdeur nog eenvoudig ingezaagd en geplaatst kunnen worden.

Bekijken


Vensters

Combi

Dankzij de Combi Compact vouwdeur kunt u optimaal profiteren van de natuurlijke lichtinval. Deze Compactdeuren kunnen van volglaspanelen worden voorzien. Dat betekent dat de sandwichpanelen en volglaspanelen naar keuze kunnen worden gecombineerd. Deze volglaspanelen worden ook wel Full vision panelen genoemd. De panelen hebben meer glasoppervlak in de Combi vouwdeur waardoor er automatisch ook meer licht naar binnen valt en er optimaal zicht is naar binnen en buiten.

Full vision panelen bestaan uit aluminium kokerprofielen met verticale middenstijlen en een vulling naar keuze. De vullingen worden aan de binnenzijde met witte kunststoflijsten en rubbers in de profielen geklemd.

Een Full vision paneel is geschikt voor verschillende typen vullingen, buiten de doorzichtige kunststofvulling zoals acrylaat en polycarbonaat, kunnen de panelen ook voorzien worden van hardglas, gaas of gesloten sandwichvullingen. Optioneel is het tevens mogelijk de panelen in de Combi Compact vouwdeur zonder vullingen te leveren. 

Bekijken


Combi

Full vision

Bij de Compact vouwdeur Full Vision wordt het gehele deurblad opgebouwd uit Full vision panelen. Bij toepassing van transparante vullingen is een groot voordeel dat er veel daglicht naar binnen valt en er vrij zicht is naar binnen en buiten. Ook andere vullingen zijn toepasbaar zoals dichte vullingen, gaasvullingen of combinaties hiervan. Dit type deur geeft ieder gebouw een meerwaarde door de luxe uitstraling.

Full vision panelen bestaan uit aluminium kokerprofielen met verticale middenstijlen en een vulling naar keuze. De vullingen worden aan de binnenzijde met witte kunststoflijsten en rubbers in de profielen geklemd.

Een Full vision paneel is geschikt voor verschillende typen vullingen. Buiten de doorzichtige kunststofvulling zoals acrylaat en polycarbonaat, kunnen de panelen ook voorzien worden van hardglas, gaas of gesloten sandwichvullingen. Optioneel is het tevens mogelijk de panelen zonder vullingen te leveren. 

Bekijken


Full vision
Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: