Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Logo

Brandweer Enschede

De Brandweer Enschede heeft gekozen voor een Full Vision Compact deur met de profielen in een niet standaard RAL kleur. De deuren zijn uitgevoerd met een op afstand bedienbare medium snelheid motor, waardoor de deuren zich met een snelheid van 31cm/sec openen. Door de vormgeving van de deuren passen deze  naadloos in het ontwerp van de architect en maken het ontwerp compleet.

 

Full vision

Bij de Compact vouwdeur Full Vision wordt het gehele deurblad opgebouwd uit Full vision panelen. Bij toepassing van transparante vullingen is een groot voordeel dat er veel daglicht naar binnen valt en er vrij zicht is naar binnen en buiten. Ook andere vullingen zijn toepasbaar zoals dichte vullingen, gaasvullingen of combinaties hiervan. Dit type deur geeft ieder gebouw een meerwaarde door de luxe uitstraling.

Full vision panelen bestaan uit aluminium kokerprofielen met verticale middenstijlen en een vulling naar keuze. De vullingen worden aan de binnenzijde met witte kunststoflijsten en rubbers in de profielen geklemd.

Een Full vision paneel is geschikt voor verschillende typen vullingen. Buiten de doorzichtige kunststofvulling zoals acrylaat en polycarbonaat, kunnen de panelen ook voorzien worden van hardglas, gaas of gesloten sandwichvullingen. Optioneel is het tevens mogelijk de panelen zonder vullingen te leveren. 

Bekijken


Full vision
Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: