Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Logo

 

Vanwege de aard van het gebouw staat bij brandweerkazernes betrouwbaarheid vanzelfsprekend hoog op de eisenlijst. Ook is de optie voor een snelloopmotor vaak een belangrijke voorwaarde. Omdat de brandweerauto's vaak dicht bij de ingang staan geparkeerd, is het van belang dat alle voorzieningen ook rond de auto's aanwezig zijn. De leidingen, verlichting etc. worden vaak aan het plafond en rondom de deuropening gemonteerd. Bij de keuze van de bedrijfsdeur heeft de brandweer Hoevelaken al bovengenoemde eisen afgewogen en voor de Compact vouwdeur gekozen.

Door het unieke vouwsysteem waarbij het deurblad zich opvouwt boven de deuropening blijft er voldoende ruimte vrij voor alle voorzieningen rondom de deuropening. De gekozen vouwdeur is een Full Vision uitvoering waarbij alle panelen voorzien zijn van transparante vullingen. Deze geven een vrij zicht naar binnen en buiten. De snelloopmotor zorgt ervoor dat de vouwdeur zich met een snelheid van maximaal 60cm/sec opent.

Doordat de Compact vouwdeur geen balansveren heeft en geen uitgebreid railpakket, is het onderhoud ook nog eens een stuk eenvoudiger en minder kostbaar.

Full vision

Bij de Compact vouwdeur Full Vision wordt het gehele deurblad opgebouwd uit Full vision panelen. Bij toepassing van transparante vullingen is een groot voordeel dat er veel daglicht naar binnen valt en er vrij zicht is naar binnen en buiten. Ook andere vullingen zijn toepasbaar zoals dichte vullingen, gaasvullingen of combinaties hiervan. Dit type deur geeft ieder gebouw een meerwaarde door de luxe uitstraling.

Full vision panelen bestaan uit aluminium kokerprofielen met verticale middenstijlen en een vulling naar keuze. De vullingen worden aan de binnenzijde met witte kunststoflijsten en rubbers in de profielen geklemd.

Een Full vision paneel is geschikt voor verschillende typen vullingen. Buiten de doorzichtige kunststofvulling zoals acrylaat en polycarbonaat, kunnen de panelen ook voorzien worden van hardglas, gaas of gesloten sandwichvullingen. Optioneel is het tevens mogelijk de panelen zonder vullingen te leveren. 

Bekijken


Full vision
Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: