Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Logo

Loopdeuren worden gekozen om verschillende redenen. Het is een snelle toegang tot het gebouw zonder dat de gehele deur geopend hoeft te worden, hierdoor ontsnapt er natuurlijk minder warmte in de winter of blijft de warmte buiten in de zomer. Een Compact vouwdeur met loopdeur levert daardoor een bijdrage aan de energiebesparing van het bedrijf. Ook bij een buitenmontage is een loopdeur geen enkel probleem, de loopdeur vouwt mee met het deurblad en wordt netjes opgevouwen boven de dagopening.  De uitvoering van de loopdeur is in stijl van de Compactdeur, ook beglazing is geen enkel probleem.

Bij de foto's van de diverse projecten zijn de verschillende mogelijkheden in beeld gebracht.

Loopdeur

Een loopdeur is een personendeur geïntegreerd in het deurblad. Wanneer iemand het gebouw binnengaat hoeft de Compact vouwdeur niet te worden geopend. Warmte blijft hierdoor in het gebouw en er is geen last van regen en wind. Ook is een loopdeur een goede oplossing bijvoorbeeld in geval van stroomuitval. Uiteraard blijft de Compact vouwdeur in zijn geheel te openen bij o.a. laad- en losverkeer. Kortom, een loopdeur is een snelle en makkelijke toegang tot het gebouw en energiebesparend.

De loopdeur kan gecombineerd worden met geïsoleerde sandwichpanelen en met Full Vision panelen. De loopdeurprofielen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, een rubberen afdichting rondom zorgt voor een wind- en waterdichte afsluiting. De positie, scharnierzijde en draairichting zijn naar wens in te vullen.

Een elektronische beveiliging is standaard in de deurlijst geïntegreerd. Deze zorgt ervoor dat de Compact vouwdeur alleen bediend kan worden wanneer de loopdeur gesloten is. De loopdeur wordt standaard geleverd met een eurocylinderslot en drie sleutels. Optioneel is een paniekslot, dit zorgt ervoor dat de deur altijd van binnenuit te openen is.

 

Bekijken


Loopdeur
Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: