Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Logo

De bedrijfsdeur die optimaal past bij uw garagebedrijf

Garagebedrijven zijn vaak voorzien van meerdere toegangsdeuren. Omdat er verschillende afdelingen zijn binnen een bedrijf, zullen er ook verschillende eisen gesteld worden aan de deuren die worden toegepast. Zo zal een deur die in de wasstraat wordt toegepast optimaal beschermd moeten zijn tegen water en schoonmaakmiddelen terwijl de toegangsdeur in de showroom juist een fraai uiterlijk moet hebben om het gebouw de juiste uitstraling te geven. Van de deuren in de werkplaats wordt verwacht dat deze betrouwbaar zijn bij intensief gebruik en eenvoudig zijn in gebruik voor de monteur die regelmatig de werkplaats in en uit rijdt met de auto waaraan service wordt verleend.

Geen bovenrails langs het plafond

In tegenstelling tot de traditionele overheaddeur worden bij de Compact vouwdeur geen bovenrails aan het dak afgehangen. Het deurblad vouwt zich op boven de opening waardoor de bovenruimte volledig beschikbaar blijft. De vouwdeur kan eenvoudig gemonteerd worden. Door de geïsoleerde panelen en de afdichting rondom is het energiebehoud optimaal.
Met name in de automobielindustrie zijn de Compact vouwdeuren zeer gewild. Geen rails aan het plafond en geen deurblad dat het gebouw inschuift tijdens het openen betekent ruimtewinst die direct gebruikt kan worden voor andere doeleinden.

Onderhoud

Naast de inbouwvoordelen die de Compactdeuren bieden zijn de vouwdeuren uitermate onderhoudsvriendelijk. Er worden geen balansveren toegepast waardoor de deur geluids- en onderhoudsarm is en omdat deze veren op termijn niet vervangen hoeven te worden, bespaart dit in de toekomst veel geld.

Afbeeldingen

Op de afbeeldingen hiernaast ziet u diverse voorbeelden van de toepassing van Compact vouwdeuren in garagebedrijven.

Meer informatie?

Brochure downloaden Brochure downloaden  Produktfolder downloaden Produktinformatie downloaden

 Download de brochure of meer productinformatie en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen, neemt u dan contact op met ons verkoopteam

Bert Tiemessen Bert Tiemessen
Tel: +31 (0)6 19262548
bt@rolflex.com
Coen Tiemessen Coen Tiemessen
Tel: +31 315 695954
verkoop@rolflex.com

 

   Vraag direct een offerte aan

 

Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: