Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Logo

In een showroom is het uiterlijk en de uitstraling van groot belang. Grote doorzichtige glasvelden in het deurblad zijn als een etalage waarin uw auto’s worden tentoongesteld. Een extra luxe uitstraling wordt bereikt door het poedercoaten van het railsysteem in elke gewenste kleur en een meer industriële uitstraling bij de standaard verzinkte uitvoering.

Geen rails aan het plafond

Doordat bij de Compact vouwdeur geen rails langs het dak nodig zijn, blijft de bovenruimte boven de deur volledig beschikbaar. In het geval van een autoshowroom zou dit betekenen dat er meer aandacht besteed kan worden aan verlichting of natuurlijk binnenvallend licht via het dak of boven de deuropening.

Ontwerpvrijheid

De Compact vouwdeur kan uitgevoerd worden met volledige Full Vision beglazing waarbij er optimaal gebruik wordt gemaakt van de aanwezigheid van het natuurlijke licht. Ook de toepassing van Full Light panelen kan een grote toevoeging zijn aan de uitstraling van uw pand. De mogelijkheid zijn legio!

Afbeeldingen

Op de afbeeldingen hiernaast ziet u diverse voorbeelden van de toepassing van Compact vouwdeuren in autoshowrooms, laat u inspireren door de verschillende toepassingen.

Meer informatie?

Brochure downloaden Brochure downloaden    Produktfolder downloaden Produktinformatie downloaden

 

Download de brochure of meer productinformatie en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen, neemt u dan contact op met ons verkoopteam

Bert Tiemessen Bert Tiemessen
Tel: +31 (0)6 19262548
bt@rolflex.com
Coen Tiemessen Coen Tiemessen
Tel: +31 315 695954
verkoop@rolflex.com

 

   Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: