Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Logo

Brandweer Barneveld

Architecten schrijven de Compact vouwdeur bij hulpdiensten om verschillende redenen voor. Omdat dit gebouwen zijn met een spoedeisende functie, is de belangrijkste voorwaarde, betrouwbaarheid. Tevens heeft de Compact deur lage onderhoudskosten, dus een veranwoordelijk gebruik van publieke gelden is op dit aspect gewaarborgd. 

Omdat de Compact deur veel ontwerpvrijheid biedt, geeft dit de architect de mogelijkheid een gebouw te ontwerpen met een eigen signatuur. Een veelgevraagde optie is een high speed motor die de deur in 60cm/sec opent.

Ook diverse gemeenten in binnen en buitenland hebben gekozen voor een Compact deur in hun Brandweerkazerne.

Full vision

Bij de Compact vouwdeur Full Vision wordt het gehele deurblad opgebouwd uit Full vision panelen. Bij toepassing van transparante vullingen is een groot voordeel dat er veel daglicht naar binnen valt en er vrij zicht is naar binnen en buiten. Ook andere vullingen zijn toepasbaar zoals dichte vullingen, gaasvullingen of combinaties hiervan. Dit type deur geeft ieder gebouw een meerwaarde door de luxe uitstraling.

Full vision panelen bestaan uit aluminium kokerprofielen met verticale middenstijlen en een vulling naar keuze. De vullingen worden aan de binnenzijde met witte kunststoflijsten en rubbers in de profielen geklemd.

Een Full vision paneel is geschikt voor verschillende typen vullingen. Buiten de doorzichtige kunststofvulling zoals acrylaat en polycarbonaat, kunnen de panelen ook voorzien worden van hardglas, gaas of gesloten sandwichvullingen. Optioneel is het tevens mogelijk de panelen zonder vullingen te leveren. 

Bekijken


Full vision
Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: