Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Logo

De betrouwbare bedrijfsdeur die perfect past in uw autowerkplaats

Bij een autowerkplaats worden de bedrijfsdeuren intensief gebruikt, auto's waarin service en reparaties worden verleend, worden in en uit gereden door de monteur. De bedrijfsdeur moet ook eenvoudig te bedienen zijn en zeer betrouwbaar zijn. Een storing is onwenselijk oponthoud van de bedrijfsvoering. De Compact vouwdeur past daarom naadloos in de dagelijkse werkzaamheden van uw werkplaats.

Geen rails aan het plafond

In de werkplaats is het belangrijk dat de ruimte boven en direct achter de deuren vrij is van obstakels. In tegenstelling tot een standaard overheaddeur worden er bij de Compact vouwdeuren geen rails onder het plafond naar binnen gemonteerd. Daardoor blijft kostbare ruimte vrij voor bijvoorbeeld verlichting, rookgasafvoersystemen en optimale hefhoogte voor de autobruggen.

Onderhoudsvriendelijk

De Compact deur bevordert een veilige werkomgeving waarbij de functionaliteit van de deur volledig op uw bedrijf wordt afgestemd. Denk aan afstandsbediening, veiligheid middels lichtgordijn, glaspanelen en vele andere opties naar keuze. Naast de ontwerpvrijheid is ook de onderhoudsvriendelijk een groot voordeel van deze vouwdeur. Doordat er geen balansveren worden toegepast is de Compact deur op de lange termijn kostenbesparend.

Afbeeldingen

Op de afbeeldingen hiernaast ziet u diverse voorbeelden van de toepassing van Compact vouwdeuren in autowerkplaatsen.

Meer informatie?

Brochure downloaden Brochure downloaden    Produktfolder downloaden Produktinformatie downloaden

 

Download de brochure of meer productinformatie en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen, neemt u dan contact op met ons verkoopteam

Bert Tiemessen Bert Tiemessen
Tel: +31 (0)6 19262548
bt@rolflex.com
Coen Tiemessen Coen Tiemessen
Tel: +31 315 695954
verkoop@rolflex.com

 

   Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: