Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Logo

In de Dreamhall van de Technische Universiteit Delft zijn in 2014 10 Compactdeuren geplaatst. De Dreamhall moest de uitstraling krijgen van een pitbox, hiervoor zijn speciaal uitsparingen in de muren gemaakt. De Dreamhall is de thuisbasis van het Solar project en biedt ruimte aan studenten om te werken aan nieuwe ontwikkelingen binnen dit project. De TU Delft heeft gekozen voor de Compactdeur o.a. vanwege de beperkte bovenruimte. In combinatie met uitstraling die gezocht werd, is de Compactdeur de perfecte toepassing voor dit prestigieuze project.

Combi

Dankzij de Combi Compact vouwdeur kunt u optimaal profiteren van de natuurlijke lichtinval. Deze Compactdeuren kunnen van volglaspanelen worden voorzien. Dat betekent dat de sandwichpanelen en volglaspanelen naar keuze kunnen worden gecombineerd. Deze volglaspanelen worden ook wel Full vision panelen genoemd. De panelen hebben meer glasoppervlak in de Combi vouwdeur waardoor er automatisch ook meer licht naar binnen valt en er optimaal zicht is naar binnen en buiten.

Full vision panelen bestaan uit aluminium kokerprofielen met verticale middenstijlen en een vulling naar keuze. De vullingen worden aan de binnenzijde met witte kunststoflijsten en rubbers in de profielen geklemd.

Een Full vision paneel is geschikt voor verschillende typen vullingen, buiten de doorzichtige kunststofvulling zoals acrylaat en polycarbonaat, kunnen de panelen ook voorzien worden van hardglas, gaas of gesloten sandwichvullingen. Optioneel is het tevens mogelijk de panelen in de Combi Compact vouwdeur zonder vullingen te leveren. 

Bekijken


Combi
Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: