Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Logo

De Compact vouwdeur wordt regelmatig toegepast bji spuitcabines die gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld autoschade, carosseriebouw, metaalcoatingbedrijven etc. Soloan, leverancier van spuitcabines, heeft gekozen voor de Compactdeur o.a. vanwege de mogelijkheid om beglazing te te passen in de deur. Ook de optie om ventilatieroosters aan te brengen in het deurblad is een voordeel ten opzichte van de roldeur. Men de Compact vouwdeur gekozen vanwege de beperkte inbouwruimte en de mogelijkheid om aan de buitenzijde van de cabine te monteren. De ingebouwde loopdeur geeft de mogelijkheid de cabine te betreden zonder de gehele deur te moeten openen.

Combi

Dankzij de Combi Compact vouwdeur kunt u optimaal profiteren van de natuurlijke lichtinval. Deze Compactdeuren kunnen van volglaspanelen worden voorzien. Dat betekent dat de sandwichpanelen en volglaspanelen naar keuze kunnen worden gecombineerd. Deze volglaspanelen worden ook wel Full vision panelen genoemd. De panelen hebben meer glasoppervlak in de Combi vouwdeur waardoor er automatisch ook meer licht naar binnen valt en er optimaal zicht is naar binnen en buiten.

Full vision panelen bestaan uit aluminium kokerprofielen met verticale middenstijlen en een vulling naar keuze. De vullingen worden aan de binnenzijde met witte kunststoflijsten en rubbers in de profielen geklemd.

Een Full vision paneel is geschikt voor verschillende typen vullingen, buiten de doorzichtige kunststofvulling zoals acrylaat en polycarbonaat, kunnen de panelen ook voorzien worden van hardglas, gaas of gesloten sandwichvullingen. Optioneel is het tevens mogelijk de panelen in de Combi Compact vouwdeur zonder vullingen te leveren. 

Bekijken


Combi
Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: