Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Logo

McLaren Technology Centre

Het innovatieve architectenbureau Foster + Partners koos onze deuren voor het McLaren Technology Centre. Zowel de toegangswegen voor auto’s als de volledig glazen deuren in de gordijngevels zijn Compact deuren. De vereiste was dat de vouwdeuren in het geheel zouden passen zonder ergens de stijl van het ontwerp te doorbreken. Om dit te bereiken werden de deuren geheel op maat gemaakt.
Het productiecentrum dat in 2011 werd geopend heeft eveneens Compact deuren aan de buitenzijde. Aan het einde van de productielijn gaat de auto door drie glazen boxen richting de autowasserette. Elke glazen box wordt geopend en gesloten met een gepoedercoate Full Light Compact deur.

Full vision

Bij de Compact vouwdeur Full Vision wordt het gehele deurblad opgebouwd uit Full vision panelen. Bij toepassing van transparante vullingen is een groot voordeel dat er veel daglicht naar binnen valt en er vrij zicht is naar binnen en buiten. Ook andere vullingen zijn toepasbaar zoals dichte vullingen, gaasvullingen of combinaties hiervan. Dit type deur geeft ieder gebouw een meerwaarde door de luxe uitstraling.

Full vision panelen bestaan uit aluminium kokerprofielen met verticale middenstijlen en een vulling naar keuze. De vullingen worden aan de binnenzijde met witte kunststoflijsten en rubbers in de profielen geklemd.

Een Full vision paneel is geschikt voor verschillende typen vullingen. Buiten de doorzichtige kunststofvulling zoals acrylaat en polycarbonaat, kunnen de panelen ook voorzien worden van hardglas, gaas of gesloten sandwichvullingen. Optioneel is het tevens mogelijk de panelen zonder vullingen te leveren. 

Bekijken


Full vision
Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: