industriport
Fabrikant af Compact-porten

Den Compact dør: designed for a perfect fit

Rolflex er udvikler og producent af Compact-døren. I modsætning til den traditionelle rulleskodde eller hoveddør, foldes Compact-døren op, når den åbnes, så det sparer ikke kun plads, men er også let at betjene og vedligeholde. Den Compact dør er skræddersyet med mange designmuligheder med hensyn til farve og ruder. Derudover er Compact-døren den eneste foldedør, hvori en wicket-dør kan integreres. Derfor lover vi en perfekt pasform.   

Den Compact foldedør fås i alle farver - der er ti standardfarver, men alle andre RAL-farver fås på anmodning. Compact-døren har mange fordele: Hvis du har en kranbane, sprinklerinstallation eller bilrampe i dine lokaler, er den Compact foldedør den perfekte løsning. Udvendig montering er også en mulighed, hvis du ikke har plads indeni. Den Compact industrielle dør er en pladsbesparende, der passer ind overalt.

Læs mere om fordelene ved den Compact dør, eller design din egen dør nu

Diverse

muligheder

Skræddersyet

industriporte

Rolflex udvikler og producerer Compact-porten. I modsætning til et traditionelt rullegitter eller en hejseport foldes Compact-porten op, når den åbner. Det betyder, at den er både pladsbesparende og nem at betjene og vedligeholde. Du kan se en række design og anvendelsesmuligheder med Compact-foldeporten på vores website. Compact-industriporten stabler panelerne oven over portåbningen, når den åbnes, så den kræver hverken kontravægtfjedre eller en kompleks ophængningsramme. Compact-industriporten monteres ganske enkelt på en stålramme og behøver kun en plan overflade til sidemontering. Compact-foldeporten fås i alle farver – der er ti standardfarver, men alle RAL-farver er mulige på anmodning. Der er mange fordele ved Compact-porten: Hvis du har en portalkran, et sprinkleranlæg eller en bilrampe i bygningen, er Compact-foldeporten den perfekte løsning. Udvendig montering er også en mulighed, hvis der er begrænset indendørsplads. Compact-industriporten er pladsbesparende og passer overalt

 

Egnet til enhver bygningstype - eksisterende eller ny

Nem vedligeholdelse

Isoleret og energieffektiv

Sørger for brugerens sikkerhed

Disponibel i forskellige farver og størrelser

Se alle fordele

Click here!

Compact projekter

Barselsklinik Brandvæsen Hoevelaken Delft teknologiske universitet DHL Ibiza ved kanalen Pass døre Praktisk anvendelse i bilindustrien Volvo Apeldoorn Holland McLaren Technology Centre Barneveld brandstation Det britiske militær Peugeot-forhandlere Enschede brandstation (NL) Assen TT Banen Audi Barselsklinik Brandvæsen Hoevelaken Delft teknologiske universitet DHL Ibiza ved kanalen Pass døre Praktisk anvendelse i bilindustrien Volvo Apeldoorn Holland McLaren Technology Centre Barneveld brandstation Det britiske militær Peugeot-forhandlere Enschede brandstation (NL) Assen TT Banen Audi Barselsklinik Compact-foldeport på barselsklinik Brandvæsen Hoevelaken Se projektet til Fire Department Hoevelaken med kompakte foldedøre i versionen Fuld vision. Delft teknologiske universitet 10 kompakte døre er installeret i Dreamhall fra Delft teknologiske universitet. DHL Fuldt automatiseret distributionscenter på Schiphol fra DHL Ibiza ved kanalen Ibiza ved kanalen Pass døre En oversigt over mulighederne for en wicket-dør integreret i dørbladet til en kompakt foldedør. Praktisk anvendelse i bilindustrien Bert Tiemessen: "Vores kunder overraskes ofte over, hvor mange problemer en port rent faktisk kan løse." Volvo Apeldoorn Holland A fully integrated Full Vision Compact folding door McLaren Technology Centre Det innovative arkitektfirma Foster + Partners valgte vores porte til deres McLaren Technology Centre Barneveld brandstation Arkitekter anbefaler Compact-porte til beredskabsstationer af flere forskellige årsager. For det første har denne bygningstype en beredskabsfunktion, så pålidelighed er altafgørende. Og de lave vedligeholdelsesomkostninger er en anden vigtig årsag. Det britiske militær I 2008 bestilte det britiske forsvarsministerium 100 porte til køretøjsdepoter på kasernerne i Catterick og Gloucester. Peugeot-forhandlere Det minimalistiske Blue Box koncept er blåstemplet for alle Peugeot Centre over hele verden. Enschede brandstation (NL) Brandstationen i Enschede valgte en Fuldt udsyn Compact-port med aluminiumsprofiler i en ikke-standard RAL-farve. Portene er udstyret med en fjernstyret mellemhurtig motor. Portene åbner ved en hastighed på 31 cm/sek. Assen TT Banen Rolflex leverede Compact-porte til alle pitboksene på Assen TT Banen. De leverede porte var grundmodeller i RAL-farve 9006 på inder- og yderside. Portene drives af en RC175 motor. Audi Til Audis showroom i Epinal i Frankrig leverede Rolflex den nyeste version af Compact-porten med Fuldt lys paneler. Fuldt lys Compact-porte er smukt designet og sætter kronen på værket i byningens arkitektur.
Se alle vores projekter
Bed om et tilbud
Kontakt mig
Kontakt mig
Navn:
E-mail/Telefon: