Vouwdeuren
Producent van de Compact deur

Covid 19 Update (Corona nieuws)

Wij willen onze klanten en website bezoekers informeren dat Rolflex Nederland BV bereikbaar blijft tijdens kantooruren en dat al onze productieactiviteiten worden voortgezet. Op basis van de aanbevelingen van de Nederlandse regering om mensen te beschermen en de verspreiding van het Coronavirus te vertragen, worden alle fysieke vergaderingen en bijeenkomsten omgezet in online vergaderingen of uitgesteld tot nader order. Het merendeel van de administratieve medewerkers werkt momenteel vanuit huis. Telefoon en mail worden tijdens de normale werktijden gewoon beantwoord.

Volg ons op LinkedIn en Facebook voor meer nieuws en updates.

Op maat gemaakte

vouwdeuren

Rolflex is de ontwikkelaar en producent van de Compact deur. Anders dan de traditionele roldeur of overheaddeur vouwt de Compact deur zich tijdens het openen op boven de toegang. Deze vouwdeur bespaart daardoor niet alleen ruimte, maar is ook gemakkelijk te bedienen en zeer onderhouds- vriendelijk. Op deze website laten wij de vele uitvoeringen en toepassingen  van de Compact vouwdeur zien. Omdat de Compact bedrijfsdeur zich opvouwt boven de dagopening zijn er geen balansveren nodig en is een ingewikkelde stalen ophangconstructie overbodig. De Compact industriedeur wordt eenvoudig gemonteerd op een stalen frame en heeft alleen aan de zijkant een glad montagevlak nodig. De Compact vouwdeur is in alle kleuren verkrijgbaar, er zijn 10 standaard kleuren, maar andere RAL kleuren zijn op aanvraag leverbaar.  De Compactdeur heeft vele voordelen,  wanneer u in uw pand een kraanbaan, sprinklerinstallatie of autobrug heeft, is de Compact vouwdeur een perfecte oplossing. Een buitenmontage is ook een optie wanneer u binnen geen ruimte heeft.  De Compact bedrijfsdeur spaart ruimte en past altijd.

Vouwdeuren

Past altijd en overal

Onderhoudsvriendelijk

Goede isolatie

Zonder verenpakket

Diverse kleuren en maten

Bekijk alle voordelen

Click here!

Compact Projecten

Ibiza aan de gracht Kraamkliniek Praktische toepassingen in de autobranche McLaren Technology Centre Britisch Army Brandweer Enschede Brandweer Barneveld Brandweer Hoevelaken TT Circuit Assen TU Delft Loopdeuren Volvo Apeldoorn Soloan DHL Ibiza aan de gracht Kraamkliniek Praktische toepassingen in de autobranche McLaren Technology Centre Britisch Army Brandweer Enschede Brandweer Barneveld Brandweer Hoevelaken TT Circuit Assen TU Delft Loopdeuren Volvo Apeldoorn Soloan DHL Ibiza aan de gracht Ibiza aan de gracht Kraamkliniek Compact vouwdeuren voor Kraamkliniek Praktische toepassingen in de autobranche Praktische toepassingen van de Compact deur in de autobranche McLaren Technology Centre Rolflex heeft voor McLaren Automotive .. Britisch Army Het Britse ministerie van defensie bestelde in 2008 40 deuren voor de voertuigendepots van de barrakken in Catterick en Gloucester. Het ontwerp van de depots vereiste onder meer de installatie van bovenloopkranen, blusinstallaties en verlichting bove Brandweer Enschede Compact vouwdeuren in een niet standaard RAL kleur en in Full Vision uitvoering, Bekijk de projecten. Brandweer Barneveld Rolflex heeft voor de brandweer Barneveld diverse Compact vouwdeuren geleverd in diverse uitvoeringen. Brandweer Hoevelaken Bekijk het project voor de Brandweer Hoevelaken met Compact vouwdeuren in de uitvoering Full vision. TT Circuit Assen Voor de pitstraat van het TT Circuit in Assen heeft Rolflex alle deuren voor de pitboxen mogen leveren. TU Delft In de Dreamhall van de Technische Universiteit Delft zijn 10 Compactdeuren geplaatst. Loopdeuren Een overzicht van de mogelijkheden van een loopdeur geintegreerd in het deurblad van een Compact vouwdeur. Volvo Apeldoorn Een volledig geïntegreerde Full Vision Compactdeur Soloan Toepassing van de Compact vouwdeur in spuitcabines DHL Volledig geautomatiseerd distributiecentrum op Schiphol van DHL
Bekijk alle projecten
Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: