industriport
Produsent av Compact-porten

Den Compact døren: designed for a perfect fit

Rolflex er utvikler og produsent av Compact døren. I motsetning til den tradisjonelle rulleskodden eller hodedøren, bretter Compact-døren seg opp når den åpnes, slik at den ikke bare sparer plass, men den er også enkel å betjene og vedlikeholde. Compact-døren er skreddersydd, med mange designalternativer når det gjelder farge og glass. I tillegg er Compact-døren den eneste foldedøren der en wicket-dør kan integreres. Derfor lover vi en perfekt passform.   

Den Compact foldedøren er tilgjengelig i alle farger - det er ti standardfarger, men alle andre RAL-farger er tilgjengelige på forespørsel. Compact-døren har mange fordeler: hvis du har en kranbane, sprinklerinstallasjon eller bilrampe i lokalene dine, er Compact foldedør den perfekte løsningen. Utvendig montering er også et alternativ hvis du ikke har plass inne. Den Compact industridøren er en plassbesparende som passer inn hvor som helst.

Les mer om fordelene ved den Compact døren, eller design din egen dør nå

Diverse

muligheter

Skreddersydd

industriporter

Rolflex designer og produserer Compact-porten. I motsetning til det tradisjonelle rullegitteret eller vippeporten, foldes Compact-porten når den åpnes, slik at den ikke bare sparer plass, men også er enkel å betjene og vedlikeholde. Du finner mange eksempler på design og bruksområder for Compact foldeporten på nettstedet vårt.  Compact industriporter stabler panelene over inngangen etter hvert som den åpnes, og det er derfor ikke nødvendig med motvektsfjærer eller komplekse opphengsrammeverk i stål. Compact industriporter festes enkelt og greit på en stålramme, og trenger bare en plan overflate for montering på siden. Compact foldeporten er tilgjengelig i alle farger. Vi har 10 standardfarger, men alle andre RAL-farger kan leveres etter avtale. Compact-porten har mange fordeler: Hvis du har kranbane, sprinkleranlegg eller bilrampe i lokalene, er Compact foldeporten den perfekte løsningen. Montering utendørs er også et alternativ hvis du ikke har plass innendørs.  Compact industriport er en plassbesparer som passer inn overalt.

Passer for enhver bygning – eksisterende eller ny

Enkel å vedlikeholde

Isolert og energieffektiv

Sikrer brukersikkerhet

Finnes i ulike farger og størrelser

Se alle fordeler

Click here!

Compact prosjekter

Brannvesen Hoevelaken Delft teknologiske universitet DHL Foedeklinikk Ibiza på kanalen Pass dører Praktiske bruksomrader i bilbransjen Volvo Apeldoorn Nederland McLaren Technology Centre Barneveld brannstasjon Den britiske hæren Peugeot-forhandlere Enschede brannstasjon (NL) TT Circuit Assen Audi Brannvesen Hoevelaken Delft teknologiske universitet DHL Foedeklinikk Ibiza på kanalen Pass dører Praktiske bruksomrader i bilbransjen Volvo Apeldoorn Nederland McLaren Technology Centre Barneveld brannstasjon Den britiske hæren Peugeot-forhandlere Enschede brannstasjon (NL) TT Circuit Assen Audi Brannvesen Hoevelaken Se prosjektet for Brannvesenets Hoevelaken med kompakte foldedører i versjonen Full visjon. Delft teknologiske universitet I Dreamhall van de Technical University Delft er 10 Compactdeuren-pallen. DHL Helautomatisert distribusjonssenter på Schiphol fra DHL Foedeklinikk Kompakte foldedører til Foedeklinikk Ibiza på kanalen Ibiza på kanalen Pass dører En oversikt over mulighetene for en wicket-dør integrert i dørbladet til en kompakt foldedør. Praktiske bruksomrader i bilbransjen Bert Tiemessen: «Kunder er ofte overrasket over at én enkel port kan løse så mange problemer.» Volvo Apeldoorn Nederland A fully integrated Full Vision Compact folding door McLaren Technology Centre Det nyskapende arkitektfirmaet Foster + Partners valgte portene våre for McLaren Technology Centre Barneveld brannstasjon Arkitekter anbefaler bruk av Compact-porter for nødetatene av flere årsaker. For det første har denne type bygninger en beredskapsfunksjon, og pålitelighet er derfor en nøkkelfaktor. De lave vedlikeholdskostnadene er en annen grunn. Den britiske hæren I 2008 bestilte det britiske forsvarsdepartementet 100 porter for kjøretøysdepotene ved kasernene i Catterick og Gloucester. Utformingen av depotene krevde montering av heisekraner, et slokkesystem og belysning i taket. Peugeot-forhandlere Det minimalistiske Blue Box-konseptet er oppskriften for hvert Peugeot-senter i hele verden. Målet med dette konseptet er å gjøre Peugeot-forhandlere gjenkjennelige overalt. Compact-porten passer sømløst inn i den stilige utformingen til Blue Box-utstilli Enschede brannstasjon (NL) Enschede brannstasjon valgte en Fullt utsyn Compact-port med aluminiumsprofiler i en ikke-standard RAL-farge. Portene er utstyrte med en fjernkontrollert motor av middels hastighet. Portene åpnes i en hastighet på 31 cm/sek. TT Circuit Assen Rolflex leverte Compact-porter til hver pit-boks i TT Circuit i Assen. De leverte portene er grunnleggende versjoner med RAL-farge 9006 på inn- og utsiden. Portene er drevet av en RC175-motor. Audi Franske Rolflex utrustet utstillingslokalet til Audi i Epinal med den siste versjonen av Compact-porten med Full Light-paneler. Full Ligh Compact-porter er vakkert utformet og gir den siste finishen for arkitekturprosjekter.
Sjekk ut alle våre prosjekter
Be om tilbud
Kontakt meg
Kontakt meg
Navn:
E-post/Telefon: