Vouwdeuren
Producent van de Compact deur
Logo

De bedrijfsdeur die optimaal past bij uw kraanbaan

Kraanbanen zijn vaak prominent aanwezig in bedrijfshallen. Regelmatig komt het voor dat er speciale en kostbare constructieve aanpassingen gemaakt moeten worden om de kraanbaan te kunnen combineren met bedrijfsdeuren. 

Wanneer u dit bekent voorkomt is het goed om als kraanbaanspecialist uw potentiële klant op de juiste manier te kunnen adviseren. In combinatie met de Compact vouwdeur kunt u probleemloos uw kraanbaan plaatsen. 

Geen bovenrails langs het plafond

In tegenstelling tot de traditionele overheaddeur worden bij de Compact vouwdeur geen bovenrails aan het dak afgehangen. Het deurblad vouwt zich op boven de opening waardoor de bovenruimte volledig beschikbaar blijft. De vouwdeur kan eenvoudig gemonteerd worden. Door de geïsoleerde panelen en de afdichting rondom is het energiebehoud optimaal.

Afbeeldingen

Op de afbeeldingen hiernaast ziet u diverse voorbeelden van de toepassing van een kraanbaan in combinatie met de Compact vouwdeur. 

Meer informatie?

Brochure downloaden Brochure downloaden  Produktfolder downloaden Produktinformatie downloadenDownload de brochure of meer productinformatie en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen, neemt u dan contact op met ons verkoopteam

Frank Duenk Frank Duenk 
Tel: +31 315695956 
export@rolflex.com
Coen Tiemessen Coen Tiemessen
Tel: +31 315695954
verkoop@rolflex.com

 

   Vraag direct een offerte aan

 

Combi

Dankzij de Combi Compact vouwdeur kunt u optimaal profiteren van de natuurlijke lichtinval. Deze Compactdeuren kunnen van volglaspanelen worden voorzien. Dat betekent dat de sandwichpanelen en volglaspanelen naar keuze kunnen worden gecombineerd. Deze volglaspanelen worden ook wel Full vision panelen genoemd. De panelen hebben meer glasoppervlak in de Combi vouwdeur waardoor er automatisch ook meer licht naar binnen valt en er optimaal zicht is naar binnen en buiten.

Full vision panelen bestaan uit aluminium kokerprofielen met verticale middenstijlen en een vulling naar keuze. De vullingen worden aan de binnenzijde met witte kunststoflijsten en rubbers in de profielen geklemd.

Een Full vision paneel is geschikt voor verschillende typen vullingen, buiten de doorzichtige kunststofvulling zoals acrylaat en polycarbonaat, kunnen de panelen ook voorzien worden van hardglas, gaas of gesloten sandwichvullingen. Optioneel is het tevens mogelijk de panelen in de Combi Compact vouwdeur zonder vullingen te leveren. 

Bekijken


Combi
Offerte aanvragen
Contacteer mij
Contacteer mij

Het formulier is succesvol verzonden

Naam:
E-mail/Telefoon: